Afternoon tea på Brogyllen

Idag mådde jag mycket bättre.
Så efter skolan åkte vi till Brogyllen.
Där var det premiär för deras afternoon tea-onsdagar med livemusik!
Vi åt en bricka med scones med plommonmarmelad och grädde, små smörgåsar med lax och skinka på, melon, tryffel och te.
Jonas och Henning från Kasban spelade och det var fint såklart!
Så himla gott och mysigt.
När vi kom hem åkte den här fina gamla vagnen förbi.

Ikväll har jag lagat carbonara. Jag måste vara bäst i världen på det, för Oscar åt halva sin portion helt utan ketchup, och det är inte dåligt.


30/8


Ligger hemma och är sjuk. Har så ont i magen så att jag knappt kan röra på mig. Usch och fy. Och Oscar saknar jag som bara den, tur att han kommer hem snart. Tills dess ska jag försöka peta i mig lite makaroner och titta på några filmer och serier...


Café Kronhuset


Dom allra sista sommarlovstimmarna spenderade vi på ett fik i närheten av nya skolan. Så fint att få träffa alla igen! Det känns tokigt att vi börjar trean nu och tar studenten om mindre än ett år. Hjälp!


Sista sommarlovsdagen


Sista sommarlovsdagen var jag och min fina vän Nathalie på Ikea och shoppade och åt köttbullar. Det togs inte så många bilder under eftermiddagen, vi hade fullt upp att titta i fina kök och sovrum och känna på påslakan och sånt. Älskar att gå runt på Ikea, särskilt med så fint sällskap. Här är iallafall ett par bilder från dagen. ♥

Idag börjar skolan igen. Kan bara säga; hjälp.


Maia Hirasawa


Ikväll var jag, Sofie och Jonathan på Maia Hirasawa. Det var himlans fint.


rasmus

Det här är min katt Rasmus.
Jag känner ingen annan katt som har en sån personlighet.
Han är min absoluta favorit.
Han gillar mest att äventyra och äta ostbågar och rå sparris.
Och att kramas, eller så är det mest jag som gillar att kramas med honom.
Men det får han stå ut med, för idag ska jag åka hem till Hjo.

Två veckor instagram.Mammas alldeles egna cupcakes till födelsedagsfika.
Mina favoritstrumpisar.
Snygg kille äter festivalmat.
Säkert spelade så himla fint.
Glass och hallon hos världens bästa mormor.
Femtonkronorstopp som jag älskar.
Och en trettiokronors höstjacka. Båda från stadsmissionen.
Glad tjej!

promenadåh, det känns alldeles för mycket höst. Vart är min sensommar? Det är faktiskt bara Augusti och jag har en vecka sommarlov kvar!

(Passar på att fråga också om någon vet och kan hjälpa mig: jag har ju tagit bort min blommiga bakgrund. Kanske prövar utan ett tag, men vill nog ha tillbaka den sen, problemet är att jag gärna vill ha bilderna i denna storleken och bakgrund och bilder krockar då... Är det någon som vet om man kan liksom, förstora det som är bakom själva inläggen? Alltså göra så att det blir bredare så att bilderna får plats...)


Dina dataklick gör skillnad!

Hej på er.

Tänkte bara tipsa om en hemskt bra sida ni alla borde gå med i, om ni inte redan är med. www.panel.se heter den, och om du registrerar dig där får du mail då och då med inbjudningar till undersökningar och enkäter du kan delta i. Genom att fylla i dessa enkäter samlar du poäng, poängen omvandlas sedan till pengar som du kan välja att skänka till ett antal olika organisationer, så som amnesty, röda korset, rädda barnen, barncancerfonden osv... Tycker det är en väldigt bra grej. Idag gick hundra kronor från min användare direkt till rädda barnen, tack vare att jag hade svarat på några frågor om typ vad jag köper för mat och hur ofta jag åker kollektivt. Väldigt lite jobb för något som gör väldigt stor skillnad, så registrera er nununu! Detta är en hemskt bra grej för dom som vill hjälpa till men kanske inte har råd, eller ett väldigt bra komplement till dom som redan skänker som nu kan skänka ännu mer genom några små klick.

UPDATE: Såg visst nu att man inte längre kan bli medlem bara sådär, utan att dom ringer eller mailar ut när man kan bli medlem. Jättekonstigt, så har det inte varit förut. Men låter detta stå kvar här, det gör iallafall reklam för en bra sak och rätt som det är kanske dom söker fler medlemmar igen...


blouses


Jag har köpt två så himlans fina blusar! Jag kunde inte låta bli. Men nu måste jag rensa garderoben tror jag, så jag kan kompensera mitt konsumerande med att skänka lite...


Loney dear


Det var svårt att få någorlunda fina bilder på way out west, tyckte jag iallafall. Oftast var det hundratals huvuden tillhörande långa personer framför mig och eftersom man som privatperson inte fick ha med sig objektiv med över 55mm zoom, så var man tvungen att stå väldigt nära för att komma nära. Men på Loney dear stog vi bra, så jag tänkte dela med mig med några bilder därifrån. Det var hemskt fint, han fick hela publiken att sjunga med på en ton, det blev en magisk stämning.


Way out west!

Edward sharpe and the magnetic zeros
Explotions in the sky.
Himla massa folk överallt!
Underbara fleet foxes.
På lördagen fick jag äntligen se Säkert!
Annika Norlin är en av de absolut bästa jag vet.

Way out west 2011 var hur bra som helst. Så himla mycket folk, så himla bra band, och vilken stämning. Så snygg festival. På Prince fick man inte fotografera, väldigt lustigt, men det var inte det enda som var lustigt med vad popprinsen hade för bestämmelser för konserten och annat praktiskt bakom den. Men häftigt var det. Under purple rain regnade det lila konfettiregn över hela publiken. På fredagskvällen gick vi till Annedalskyrkan för att se Jonathan Johansson som spelade igenom hela sitt nya album, färdigskrivet dagen innan. Det var helt fantastiskt, men tog inga bilder där. På lördagen såg vi väldigt lite av Tallest man on earth (synd, för han var nog himla fin), och sedan lite Anna Järvinen, lite Noah and the Whale, Säkert!, Loney dear och Kanye West förstås. Mesiga som vi var åkte vi hem sedan, trötta och med halsont, men lyckliga efter finaste festivalen!

Mina fem favoriter var nog Jonathan Johansson, Fleet Foxes, Säkert!, Edward Sharpe and the magnetic zeros och Loney Dear. ♥

Så, var ni där också?!


trehundrasextiofem dagar precis, med dig ♥Den tolfte augusti förra året blev jag tillsammans med den här fina pojken. Jag visste inte att man kunde vara så kär, att man kunde vara så säker på något, och att man kunde sakna och älska någon så mycket. Nu vet jag. Han är min pojkvän och en av mina allra bästa vänner och jag är så himla glad för att jag får vara hans, och för att vi har ett år tillsammans idag. ♥Way out west.


Äntligen, ikväll börjar det bästa på hela sommaren; way out west. Här är några av dom jag mest ser fram emot att se...

'
och det här kommer bli helt, tokigt bra!

Plus några till! Ikväll börjar vi med att gå på sommarmelads sista spelning för sommaren, (Stefan sundström, Hellsongs, Oh Harry och Adna!) Så om ni är i göteborg, kom till majorna, för det är gratis och kommer bli fantastiskt. Efter det om man ska på way/stay out west tycker jag att man fortsätter till Domkyrkan och Idiot Wind. Är så himla glad, arton år fyllda får jag nu gå på även stay out west!

Galet, vilken helg det kommer bli. Tjiho!


arton somrar.
idag fyller jag vuxen i samhällets ögon. Arton hela år. Blir myndig, får gå ut, får gifta mig, köpa ipren på konsum och skriva på pappren själv i skolan. Det känns jättetokigt och konstigt. Mamma har gjort jättefina cupcakes dagen till ära, och snart ska det kalasas för fullt med dom och en massa smörgåstårta, som är det bästa jag vet. Jag har en ny favoritkjol på mig från topshop, hjärtstrumpisar också därifrån och skor som är en present från mamma!

Doris – Did You Give The World Some Love Today, Baby


nathalie


Det här är min syster. Världens finaste syster. Vi har haft en himla fin helg! ♥


RSS 2.0