Kuvertväska


I helgen är det antik och samlarmässa i Hjo och imorse var jag där och kikade lite, jag tror jag var den yngsta där, haha. Men hjälp så mycket fina saker, jag önskar att jag hade ett helt hus att bara fylla! Tänk att ha ett eget kök...
Iallafall, så hittade jag en underbar kuvertväska som jag tänker spara till studenten... Älskar den. Hittade också en stor tekopp med fat till min samling!

Nu ska jag ta med mig systrami till Göteborg för en mysig helg! Hejsvejs!


körsbär.


Bloggen får inte så mycket av min tid just nu. Jag som trodde att jag skulle ha så mycket tid över de fina sommarkvällarna efter jobbet. Tid till att låta inspirationen flöda. Tid till pyssel och kreativitet, men framförallt; tid till att känna känslan "sommarlov". Riktigt så blev det inte, för när jag kommer hem är jag helt slutkörd. Inspirationen ligger i botten. Och om det någon gång inte har varit så, har jag velat ta vara på de stunderna med umgänge, bad och mys.

Det har varit kul och nyttigt att jobba, men ändå är det så himla skönt att imorgon är min sista dag. Nu börjar mitt sommarlov. Min älskade sensommar. Augusti. Här kan man skymta min nya körsbärsröda klänning till bröllopet nästa vecka. Och en bild på våran kanin Olle, och så jag för några dagar sedan.

Hoppas du har en fin sommar.


dalsjöfors.


jag har fått träffa min fina Nathalie i några dagar, så fint och så välbehövligt var det. Vi pratade om allt sådär som man måste göra efter att man inte setts på en månad, vi tittade på arkiv x och åt godis och jag hittade en klänning till bröllopet jag ska på i Augusti.

SmålandI helgen har jag varit i Småland hos min Oscar. Vi cyklade ut i skogen,
och kom fram till familjen Sjöstrands sommarstuga.
Vi fiskade lite.
Och fikade mycket!
Det värsta med fina helger är att dom måste ta slut och att man måste säga hejdå. Iallafall när man jobbar. Men snart är det Augusti och då är jag ledig!

Det har blivit mycket mobilbilder ett tag nu då jag lämnat tillbaka min lånekamera, men det gör inte så mycket för instagram är charmigt tycker jag. MEN imorgon får jag hem min alldeles egna kamera som jag köpt. Jag kan knappt bärga mig! Hohoho!


wish I had a mangotree, in my backyard
söndagkväll, 20.40
Idag har jag jobbat i sju och en halv timma utan att sitta ner. Slöjdmässa i Hjo med tiotusentals besökare och nästan alla ska ha glass! Min kropp är helt slut.

Längtar så himlans mycket till Augusti. Då är det bröllop, jag fyller arton år, jag och min Oscar firar ett år tillsammans och det samma dag som bästa dagen på way out west.

Nu ska jag äta massa pizza med massa sås på. Förtjänar det efter dagens fart och fläng tycker jag. Och sen ska jag fortsätta läsa i fina boken Bara kärlek kan krossa ditt hjärta jag blev tipsad om hos Neonfrida. Kan bara säga att jag tipsar den vidare!


Med tiden mellan fingrarna.
Så ofta önskar jag att jag kunde ändra och vrida på tiden lite hur jag ville. Bara för att kunna få ändra på saker, göra om, göra rätt, tänka innan och visa dom.

Men mest jag önskar att jag inte behövde känna så alls...


Sagosommardagar


god lunch hos mormor
ny klänning jag älskar, 50 kr h&m
lördagslunch i vasastan med världens bästa
och titta så fin loppislampan blev i mitt fönster!

Efter den här helgen känns det lite mer som sommarlov. Igår gick jag och Oscar ner till klipporna i fiskebäck och badade i havet. Första gången för i år för mig, i fredags var det spontanfest på Skansen krona och igår gick vi på stan och fyndade fin klänning och skjorta på rean. Det bästa av allt är att helgen inte är slut än, för Oscar ska följa med hem till Hjo i eftermiddag. Kameran stannade hemma men jag har några få instagrambilder att bjuda på iallafall! Om man vill kan man hitta mig under namnet morgonvind och följa mig. Här kommer en fin sommarlista också: sagosommardagar.

Hur har din helg varit?

RSS 2.0