blåbärsskogen.

full fart i blåbärsskogen
underbara mormor
mormor och nattis
stolt tjej
why so serious
Blåbär i handen
 
Ikväll var jag och min syster och mormor ute i skogen ock plockade blåbär. Mormor har varit ute flera dagar i rad nu och äntligen slutade jag lite tidigare idag så att jag hann följa med. Älskar skogen, man mår så himla bra efter att ha varit där. Där skulle man bo för jämnan. SItter i detta nu och äter blåbär och några lingon med röd mjölk och kokossocker, kan det bli bättre? Knappast!
 
❤ 

två fynd.

Loppisskor 
Renhalsband
 
tänkte bara visa två av mina senaste fynd. Mohedatofflor på loppis för 50 kr (har letat på loppis i två år och nu hittade jag med den perfekta storleken och färgen!) och ett renhalsband från topshop. ❤ 

20 ÅR!

I onsdags fyllde ju jag tjugo år och vi ställde till med kalas för alla mina saknade vänner på uteplatsen.
Kvällen innan kom jag till gbg sent efter att ha jobbat, så på onsdag fixade vi med mat hela dagen. Som tur var kom Hanna och Adna och hjälpte till, utan dem hade det aldrig gått.
Agnes, Christina, Victoria och Lisa var där.

Hanna och Mattias tyckte det var gott med mat.
Evelina var där.

Nathalie och Daniel förstås.

"Se coola ut"
Pyss.
Snygga Adna och Olivia.
 
Det åts paj och bacondadlar och krispetårta och det dracks öl och flädercider och så hade vi det bara sådär mysigt och gott innan vi fortsatte till nyöppnade barabicu på esperantoplatsen. Vi kom överens om att det var ett bra ställe med goda cocktails och snygga lampor fast tyvärr Gina Tricot-musik (det värsta jag vet) som drog ned betyget något. Finaste födelsedagen på många år. Tack mina vänner

Loppistripp i Småland


Jag lovade ju ett eget loppisinlägg från Smålandshelgen!

Madde och Oscar tog mig med på loppis i Tolg.
Det fanns så himla mycket billigt fint porslin. Köpte en djup Gröna Anna och två rörstrandtallrikar med snyggt mönster jag aldrig sett förut. Får visa någon gång.

Bar min favoritkjol. När jag hade köpförbud på nyproducerat i julas såg jag den här på monki och svimmade typ. Har inte kunnat sluta tänka på den sedan dess. Nu hittade jag den på deras webshop för en tredjedel av originalpriset. Så bra.
Här är Madde och Oscar på ett mysigt fik vi stannade på längs vägen.
När vi åkte hem hittade vi en till loppis.
Och där köpte vi världens finaste skolplansch! Plus att jag fick en supersnygg vit klotlampa.
 
 
 

Nästan tjugo

I lördags firade jag och min och Oscars familj att jag skulle fylla tjugo på onsdagen. Istället för att ha klassiskt saft- och tårtkalas som jag haft i alla år bokade vi långbord på en restaurang hemma i Hjo och åt god mat och så förstås glasstårta som jag gjort på jobbet. Det var det bästa familjefirandet jag nånsin haft tror jag!
 
För tio år sedan köpte min moster en glasstårta från Österhagenglass (mitt nuvarande jobb!) till mitt barnkalas. Tårtan hade formen av Mimmi Pigg (eftersom jag typ heter Mimmi och alltid haft mycket Mimmi Pigg-grejer) och bara för att jag själv jobbar på Österhagenglass nu tio år senare var tanken att jag skulle ha en exakt likadan tårta iår, men att jag skulle göra den. Dock har det varit full rulle på glassen hela Juli och det kändes lite stressigt att hinna med, så istället för Mimmi blev det två vanliga tårtor. Letade hela veckan efter någon Mimmi Pigg-leksak att sätta på tårtan men hittade ingen. När sedan tårtorna kommer in på restaurangen (dekorerade med en massa småleksaker som jag fått välja fritt ur mina chefers gamla tårtdekorationslådor...) så sitter det förstås en Mimmi på. Kan bara säga att jag har världens snällaste och finurligaste chefer! Jag fick så fina presente. En cykel så att jag äntligen kan cykla i Göteborg(!) och en massa gamla hyllspetsar och virkade dukar som min mormors mamma gjort. Älskar ju sånt!


Mitt tioårskalas med Mimmi Pigg-tårtan från Österhagenglass.
Det saknas några viktiga personer men här är min älskade familj!
Och mina tårtor. Kardemumma och jordgubbsorbet i den ena och choklad och gräddkola i den andra. Plus en massa småleksaker som kan relateras till mig. En indian för Oscar, en katt för rasmus, och en hjort för att jag tycker dom är så fina haha. Skrattade så himla mycket när vi valde ut alla grejer.

Så himla mysig kväll.
 
 
 

RSS 2.0