Guldkorn 2012 del 1

Som sista inlägg på mina bildsummeringar av året kommer förstås en liten sammanfattning av årets guldkorn. Om jag skulle ta med alla här hade detta inlägget blivit på tok för långt. Men här kommer ett par av dom iallafall. Vi börjar med Januari-Juni!

Januari
I Januari åkte jag och några tjejkompisar till Lanzarote! Oscar, min syster och två vänner fyllde år och det var flera middagar och kalas. Jag och Oscar åt indiskt och jag och syster bytte rum så jag bodde i mitt flickrum igen. Skolan började och det var både med lättnad, spänning och lite stress och oro man började närma sig slutet på gymnasiet. 
 
 
Februari
Sista sportlovet. Jag och Oscar var i småland och åkte skridskor och träffade en fin krabat som hette Curry i en musikaffär. Vi firade att det var hundra dagar kvar till studenten och jag letade balklänning på beyond retro flera gånger i veckan.


Mars
Äntligen efter månader av slit visade vi upp våran musikal! En gastkramande kärlekshistoria. Bland det roligaste jag gjort under gymnasietiden. Saknar detta! I slutet av mars kom våren, vi repade med hanna och hennes fantastiska låtar och studentmössan kom på posten...
 
April
April kom. Jag blev pysslig, sydde kjolar och fick för mig att jag skulle börja graifsk formgivning på helliden folkhögskola (så blev det dock inte). Instagramade för många mumsiga frukostar, umgicks med fina klassisar, var på inså-elevernas woodstockuppspel och grattade Jessica och Erica på deras tidiga student! 
 
Maj
Jag fick hem min fina Zenit B som jag senare upptäckte var trasig. Jag och Oscar var på utflykter, jag och Hanna var på spontanbio, vi åt korv på Evelinas tak och Karin hade mysigt födelsedagskalas. I slutet av månaden hände två fantastiska saker: vår körs Simon & Garfunkel-konsert som var helt underbar och studentbalen.
 
Juni
Studenten kom och ja, det gick så fort som alla säger att det gör. Allt gick så fort och när man väntat på en dag i flera års tid och den kommer, blir den nästan lite overklig, men fin!! Studenten får nästan all uppmärksamhet i Juni månad, men en annan himla fin dag var midsommar.Och det var första halvåret det! 

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, jag blir alltid så glad när jag ser att du uppdaterat. Och hjälp, vad jag saknar studenten..

2013-01-07 @ 16:28:17
URL: http://misterkelly.blogg.se
Postat av: Emma

Ja, hela den tiden.. Men vad glad man får vara för att man fått vara med om det över huvud taget.

Men tack, fina! Jag sökte i skolan (som timvikarie då), på hotellet och på Frestelsen :) Tidigare har jag sökt på Känsla. Söker såklart främst för att ha ett jobb, men tycker att man ska vilja vara där man jobbar också så jag hoppas att jag får napp på något av ställena. I morgon ska jag förbi Njuta också! :)

2013-01-08 @ 19:05:16
URL: http://misterkelly.blogg.se
Postat av: Embla

Sv: Åh tack, och detsamma såhär i efterhand!

2013-01-15 @ 22:06:10
URL: http://sotvatten.blogg.se
Postat av: felicia

åh det ser ut som att du hade ett fint första halvår utav 2012!

Svar: Oja! :) Kram
Miranda Smedberg

2013-05-05 @ 16:58:23
URL: http://ffillann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0