Att samla mod till sig

För drygt ett år sedan spelade jag in en demo som projektarbete. Jag var (är) ganska ny inom området riggning, inspelning, mixning och mastring, men jag hade många snälla klasskompisar som hjälpte mig genomföra projektet. Målet med min demo var att ha någonting att hänvisa till, att folk skulle kunna lyssna på min musik på nätet och förstås att jag skulle vara nöjd med det och ha något att visa upp.
 
Nu är det bara så att det tog mig mer än ett år att samla mod till mig och lägga upp demon. Jag har lyssnat sönder dessa två låtar och dömt dem tills de låtit helt trasiga i mina öron, låtit helt fel. Men till slut bestämde jag mig för att skita i det. För jag har tappat så himla mycket inspiration, motivation och pepp sedan jag slutade gymnasiet. Och jag saknar att spela musik så mycket. Så jag tänker att jag måste sluta döma mig själv, jämföra mig med andra och bara köra på. Färdigställa mina projekt och inte slänga dem på halva vägen. Jag ska spara alla låtidéer jag har och tänka att det faktiskt inte spelar någon roll vad andra tycker, huvudsaken är att jag har roligt, för det har jag ju verkligen när jag spelar musik, i synnerhet den jag skrivit själv!

Så nu ligger den där dumma demon på soundcloud. För att sporra mig själv att ta upp musiken igen, för att ge mig själv en klapp på axeln för det där projektarbetet som jag faktiskt slutförde - trots att det inte blev någon stråkkvartett på Reach You som jag drömde om (hur skulle jag arrangerat den?). Jag tänker att jag kanske bara behövde avsluta det här kapitlet för att över huvud taget kunna börja på ett nytt. Så nu kör vi. Varsågoda och lyssna. Risa eller rosa, skratta eller gråta.
 
 

Hanna, Adna & jag

hopplabw
 
finisar
 
fika
 
krami2bw
 
bästisar
 
IMG_1440

Har lovat mig själv att bli bättre på att föreviga. Man ångrar ju alltid det efteråt annars och jag har ju en fin kamera som förtjänar att användas! Så idag tog jag med mig kameran när mina fina tjejer förgyllde min torsdag.  ♥

RSS 2.0