min instagram

 
Ungefär såhär ser min instagram ut just nu. Inspirerades av två fina tjejer som uppfann "klänningsutmaningen", så nu håller jag på med en liknande grej. Jag försöker använda alla mina klänningar för att liksom se hur mycket fint jag har, och stilla det ständiga suget av att köpa mer, samt för att ge klänningarna den uppmärksamhet de förtjänar och sedan sälja och skänka de jag inser jag inte kommer använda mer. Annars består den mest av fina ting, blommor, god mat, fina personer och just nu lite körkortslycka. Titta in på min instagram för att få se mer! Morgonvind heter jag där. ♥ 
 
 

hundarnas dag

En dag i Oktober hade jag och Oscar med oss Tyson hem till Hjo för att han skulle få träffa mina kompisars hundar. Vi tog med dom ut i skogen en eftermiddag, och det såg ut såhär: 
 
Tyson var överlycklig, att vara i skogen är det bästa han vet, efter att träffa andra hundar, nu fick han både och!
 
Gosdag var det, och nu när jag tittar på bilderna längtar jag riktigt tillbaka till hösten! 
 
 

pannkakstips på bovete

 
Något av det godaste som finns att äta tycker jag är pannkakor. Funkar till både frukost, lunch och middag! Godast med frukt, bär och sirap, eller med socker och smör precis som när man var liten. På senaste tiden har det ju ploppat upp massa andra poppis alternativ till pannkakor, bananpannkakor och bovetepannkakor t.ex, känns ju inte helt dumt att minska ner lite på vetemjölet ibland eftersom man äter så mycket hela tiden och det varken mättar eller sägs vara så bra för magen egentligen.
 
På bilden här ovanför har jag gjort bovetepannkakor. Dom blev både supergoda och lite mer matiga! Har gjort dom ett par gånger nu och det funkar att blanda i nästan lite vad som helst. Sökte bara rätt på något recept för ungefärliga mått och sen är det fritt fram att experimentera. Man kan ha i blåbär, kokosflarn, lite äkta vaniljpulver eller rivet äpple. Banan och naturell yoghurt provade jag sist för att få lite mer tjocka amerikanska pannkakor. Bovetemjölet jag använder kommer från risenta och finns i de flesta välsorterade mataffärer. Har ni några andra bra pannkakstips jag borde testa? 
 

JAG KLARADE DET!

 
I fredags klarade jag något jag länge trott varit omöjligt för mig. Jag har kämpat så länge med detta, och innan jag började trodde jag att jag inte skulle våga alls för att jag är en sån mes. MEN i fredags klarade jag det, jag tog körkort!!! Jag är så glad och stolt över mig själv, och det bästa av allt är nog lättnaden som kom nu efteråt, all press som bara försvann. Känns fint att kunna kryssa i körkorts-rutan i min to do-list för iår. 

Om en tid just nu och längre fram.

Fantiserar om att jag ska få tid att börja finnas mer här. Skriva om bra saker, roliga pyssel, loppisfynd och musik. Få upp lite bilder och föra dagbok över bra dagar att titta tillbaka på. Men just nu ryms det bara jobb, körkortsteori och körlektioner i mitt liv. Och tiden mellan umgås jag med hjärtepersoner och sover, typ. Jag är rädd att jag inte kommer klara det där andra och att det kommer ta längre tid än vad jag tror, att den här perioden blir ännu längre och gråare. Men jag kämpar på och ser fram emot att ha det avklarat, nån gång. Då hoppas jag kunna och vilja lägga mer tid här. Tills dess; ett bandtips:
 
 
Har snöat in mig helt på dom. Smörigt, folkigt, poprockigt, 70-tal. Öken och solnedgångsmusik typ. Drömmen hade varit dom på Way Out West i sommar. På kvällen!

Hej så länge. 

RSS 2.0