Efter den här dagen känner jag för att bojkotta Gbglass lika mycket som jag borde bokjkotta McDonalds och H&M. Och tusenmiljoner andra företag. Jag känner att jag borde bli en riktig majornamorsa. Aldrig köra bil och kanske starta min egen ekomärkning där allt, precis allt ska vara 100% ärligt och ekologiskt, och ingenting att sticka under stolen med. Börja tvätta håret med lera och lägga tvättnötter och doftolja i tvättmaskinen istället för kemikaliskt medel. 
 
Jag känner just nu lite panik över att inte gå kvar i skolan och istället bli kastad ut i stora världen. Jag känner stundtals till och med att jag inte borde bli det jag kanske helst vill, för jag behövs så mycket någon annanstans. Jag känner att det är så mycket jag vill göra, så mycket jag vill veta, kunna och komma ihåg, men jag vet inte vart jag ska börja. Och jag vet inte ens om jag orkar. För jag är så trött på att vilja kunna och göra allt men att inte göra något.
Jag vill mest bara vara liten och inte veta, inte tänka, inte planera och inte vara rädd, inte för sånna här saker iallafall. 
 
Jag har så himla många mål. Jag vill verkligen försöka nå något iallafall, någon gång. Alla kan göra något och det känns som att jag borde börja med mitt något nu.
 

Kommentarer
Postat av: Miranda

Oj vad spännande. Igår tänkte jag precis likadant. Satt hemma och kollade upp balsammetoden med havregryn ^^

2012-08-22 @ 16:06:32
URL: http://ovanligflicka.blogg.se
Postat av: Emma

Miranda, jag tror på dig.
Utgå från dina drömmar - jag vet att det kommer bli något stort av dig! Du kan!

(Kram.)

Svar: Emma! Tack så mycket fina snälla du. Jag är så ledsen att jag inte svarat på ditt augustimail ännu. Jag lovar att det kommer snart, lovar! Stor kram.
Miranda Smedberg

2012-10-18 @ 22:03:20
Postat av: Emma

Drömmar är det viktigaste som en har. De får en att längta och se fram emot, och orka sig igenom allt det jobbiga.

Svara när du får tid, kära fina. Ingen stress!
Stora och varma omfamningar! Hoppas du mår bra.

2012-11-11 @ 23:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0