pinterest.
Om man vill följa mig på pinterest där jag samlar det finaste jag ser på internet så heter jag Morgonvind där. Eller så kan du klicka här  så kommer du dit direkt.
 

hjälp till.

Foto: © UNICEF
 
1,5 miljoner barn riskerar att dö av undernäring i Västafrika

Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas värst. Läget är i akut i Sahelområdet - Tchad, Burkina Faso, Mauretanien, Mali, Niger, Nigera, Kamerun och Senegal.

UNICEF finns på plats och gör allt de kan för att förhinda en svälkatastrof. UNICEF behandlar barn mot undernäring, vaccinerar, ser till att det finns rent vatten, levererar förnödenheter och ser till att familjer får rent vatten, sjukvård och skola.

Men UNICEF behöver din hjälp för att förhindra att fler barn dör. Ge en gåva nu på unicef.se/sahelHar du en blogg? Hjälp till att sprida insamlingen genom att lägga upp den här informationen på din blogg också! Besök unicef.se/sprid-budskapet/blogga-for-sahel för att hämta material.

Tillsammans gör vi skillnad!


En midsommarnatt på ett berg i torslanda

 
Jag hade en otroligt fin midsommar tillsammans med några av mina favoritpersoner. Det gjorde absolut ingenting att det regnade hela eftermiddagen i fredags för vi hade ett fantastiskt midsommarfirande inomhus istället! Jag tog nästan inga bilder på kvällen, men tidigt på morgonen gick vi som fortfarande var vakna upp på berget och såg på gryningen, det såg ut såhär. ♥

en liten förklaring.

Kände bara att jag ville skriva en sak. Såhär är det: sedan blogg.se gjorde om sin layout så har det dykt upp kommentarer från det senaste halvåret som jag aldrig har sett innan. Tydligen var det något fel på min blogg (kanske på fler?) innan de gjorde om, så jag vill bara förklara varför jag varit usel på att svara på kommentarer om någon har skrivit någon under det senaste halvåret; jag har helt enkelt inte sett dem! Väldigt lustigt, haha. Dock väldigt roligt nu i efterhand, när jag plötsligt hade ett par stycken att titta igenom. Tack iallafall för så fina ord!!
 

MIN STUDENT

 
Jag har tagit studenten!!!!!!!!!!!!!
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, den som alla ständigt frågar om. Det jag kan säga är väl att det känns mäktigt, stort och nästan lite overkligt. Hela fredagen från fem på morgonen till fem på morgonen nästa dag var helt fantastisk. Kan inte förstå att det här kapitlet liksom är över nu, jag vet knappt om jag ens vill att det ska vara det än... Jag kommer sakna alla och allting så himla himla mycket.
 
Jag är så lycklig för att jag fått lära känna så fantastiska människor under de här tre åren, för att jag har utvecklats så mycket både i mitt uttryck och min kreativitet, och mest av allt är jag nog glad för att jag blivit så mycket mer säker i mig själv. Tack för det mina kära vänner, Rytmus och Göteborg. Jag kommer aldrig glömma min gymnasietid.
 
 

Balen 26/5 -12

 
I lördags hade vi äntligen vår bal. Det kändes overkligt att den dagen någonsin skulle komma, för man har liksom gått och väntat och planerat och längtat så länge och helt plötsligt så var det dags. Som vanligt blev det panikstressigt i slutändan som det alltid blir när man ska göra iordning sig, när det var tio minuter kvar till taxin skulle hämta oss lyckades jag bryta av Oscars ros han skulle ha på kavajen, haha, det löste sig iallafall bra tillslut och det blev en fantastiskt fin kväll, alla var så himla fina!!!
 
Balen hölls på Valand och det var trerätters, fotografering och vals och allt såntdär och när allt var slut åkte några stycken från klassen till Gårda för att få ett mysigt avslut på kvällen, och sedan tidigt tidigt i gryningen åkte vi hem till Majorna igen. Det känns sorgligt att jag bara har en vecka kvar att gå i samma klass som dessa fina människor. Jag förstår mig inte på hur tiden kan gå så fort...
 
 

RSS 2.0