Nästan tjugo

I lördags firade jag och min och Oscars familj att jag skulle fylla tjugo på onsdagen. Istället för att ha klassiskt saft- och tårtkalas som jag haft i alla år bokade vi långbord på en restaurang hemma i Hjo och åt god mat och så förstås glasstårta som jag gjort på jobbet. Det var det bästa familjefirandet jag nånsin haft tror jag!
 
För tio år sedan köpte min moster en glasstårta från Österhagenglass (mitt nuvarande jobb!) till mitt barnkalas. Tårtan hade formen av Mimmi Pigg (eftersom jag typ heter Mimmi och alltid haft mycket Mimmi Pigg-grejer) och bara för att jag själv jobbar på Österhagenglass nu tio år senare var tanken att jag skulle ha en exakt likadan tårta iår, men att jag skulle göra den. Dock har det varit full rulle på glassen hela Juli och det kändes lite stressigt att hinna med, så istället för Mimmi blev det två vanliga tårtor. Letade hela veckan efter någon Mimmi Pigg-leksak att sätta på tårtan men hittade ingen. När sedan tårtorna kommer in på restaurangen (dekorerade med en massa småleksaker som jag fått välja fritt ur mina chefers gamla tårtdekorationslådor...) så sitter det förstås en Mimmi på. Kan bara säga att jag har världens snällaste och finurligaste chefer! Jag fick så fina presente. En cykel så att jag äntligen kan cykla i Göteborg(!) och en massa gamla hyllspetsar och virkade dukar som min mormors mamma gjort. Älskar ju sånt!


Mitt tioårskalas med Mimmi Pigg-tårtan från Österhagenglass.
Det saknas några viktiga personer men här är min älskade familj!
Och mina tårtor. Kardemumma och jordgubbsorbet i den ena och choklad och gräddkola i den andra. Plus en massa småleksaker som kan relateras till mig. En indian för Oscar, en katt för rasmus, och en hjort för att jag tycker dom är så fina haha. Skrattade så himla mycket när vi valde ut alla grejer.

Så himla mysig kväll.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

himla fint!

Svar: tusen tack finis!
Miranda Smedberg

2013-08-09 @ 18:21:45
URL: http://pulsfrekvens.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0