Vikarie, tom kamera och loppis

Idag har jag vikarierat för första gången. För en årskurs 5 och 6 och jag ska göra det tills på fredag. Kan bara säga att jag är helt slutkörd. Snacka om att dom testar hur långt man kan gå med nya vikarien. Men jag är glad ändå att jag är äldre och inte behöver gå om allt det där igen, jag får flashbacks i korridorerna och i matsalen och kan för en kort sekund känna hur jag nästan förbereder mig att rygga tillbaka när högljudda poppistjejer travar förbi, men sen kommer jag på att jag snart är tjugo och tjänar pengar för att gå här, och då känns det gött. 

Idag skulle jag även hämta mina bilder, och fick världens tråkigaste överraskning i fotoaffären - filmen var TOM. Va?! Fattar ingenting. Säg inte att andra kameran jag köpt begagnat och som enligt försäljaren ska fungera inte gör det. Orkar inte. Ska gå tillbaka till fotoaffären med den imorgon.

Tills några lite roligare bilder kommer så tänkte jag visa mina senaste loppisfynd...
 

Denna fantastiska skapelse köpte jag för 60kr på stadsmissionen. När jag ska använda den? Ingen aning! Men visst är den snygg?

Superfina glas. Samlar ju på mig allt sånt jag tycker är fint nu för att jag längtar mer än nånsin efter eget kök. Och sen har jag även samlat på mig sjukt mycket virkade smådukar för jag ska göra en sånhär.
Köpte en långkjol på Röda korset härom veckan med hästar och hundar, såhär såg den ut när jag kortat den. Gillar den mycket.

Dålig bild från rena rama fynddagen härom veckan på Erikshjälpen då jag fick med mig allt detta hem.

Och såhär ser klänningen och hatten ut på nära håll. Klänningen är lång. 

Och slutligen; världens finaste äggkoppar för fem kr/st som jag hittade igår! Och fler dukar...

 

Kommentarer
Postat av: Victoria

kjolen med hästar!!! döbra

2013-02-02 @ 17:49:09
URL: http://dvala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0