Skojarbackens sista kväll

 
I torsdags när jag kom till Göteborg bokade jag bord på Skojarbacken åt mig och Oscar för att fira att han skriver på jobbkontrakt på tisdag. Det var skojarbackens sista kväll innan dom stänger ner för att lämna över lokalen åt nya ägare (dom som har yaki-da bl.a...) med nytt koncept. Så himla tråkigt, för Skojarbacken var verkligen det enda i sitt slag. I taket hängde paraplyer och gardiner, på väggarna skolplanscher, konstiga tavlor och berättelser om ställets historia, på borden fanns bilder på nakna trettiotalsdamer och udda dukar och mitt i alltihop stod en uppstoppad älg.
  Jag åt patanegra-karré med färskpotatisröra och tomat, det var gott men var ändå inte supernöjd. Jag borde tagit getosten istället för det var för lite mycket kött. Men det är nog en smaksak för maten var annars i toppklass. Oscar var iallafall nöjd med sin råbiff och hans nässelsoppa var mums.

Önskar att jag kunde tipsa vidare om denna upplevelserestaurang, men nu är den ju stängd. Håller tummarna för att dom öppnar upp igen, på nytt ställe med samma koncept!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0