Att samla mod till sig

För drygt ett år sedan spelade jag in en demo som projektarbete. Jag var (är) ganska ny inom området riggning, inspelning, mixning och mastring, men jag hade många snälla klasskompisar som hjälpte mig genomföra projektet. Målet med min demo var att ha någonting att hänvisa till, att folk skulle kunna lyssna på min musik på nätet och förstås att jag skulle vara nöjd med det och ha något att visa upp.
 
Nu är det bara så att det tog mig mer än ett år att samla mod till mig och lägga upp demon. Jag har lyssnat sönder dessa två låtar och dömt dem tills de låtit helt trasiga i mina öron, låtit helt fel. Men till slut bestämde jag mig för att skita i det. För jag har tappat så himla mycket inspiration, motivation och pepp sedan jag slutade gymnasiet. Och jag saknar att spela musik så mycket. Så jag tänker att jag måste sluta döma mig själv, jämföra mig med andra och bara köra på. Färdigställa mina projekt och inte slänga dem på halva vägen. Jag ska spara alla låtidéer jag har och tänka att det faktiskt inte spelar någon roll vad andra tycker, huvudsaken är att jag har roligt, för det har jag ju verkligen när jag spelar musik, i synnerhet den jag skrivit själv!

Så nu ligger den där dumma demon på soundcloud. För att sporra mig själv att ta upp musiken igen, för att ge mig själv en klapp på axeln för det där projektarbetet som jag faktiskt slutförde - trots att det inte blev någon stråkkvartett på Reach You som jag drömde om (hur skulle jag arrangerat den?). Jag tänker att jag kanske bara behövde avsluta det här kapitlet för att över huvud taget kunna börja på ett nytt. Så nu kör vi. Varsågoda och lyssna. Risa eller rosa, skratta eller gråta.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Du sjunger så fint!

2013-10-16 @ 22:38:33
URL: http://pulsfrekvens.ratata.fi
Postat av: Julia Alvina

GUD vad du är duktig!! Jättemodigt och bra och hejja dig!! Tycker det är så otroligt kul med folk som gör fina projekt och följer drömmar. Det är bra att vara noga och ta sin passion på allvar, men aldrig någonsin jämföra med någon annan än sig själv. Och kanske inte ens det ibland. För mig (som skriver och inte alls håller på med musik) är jag lycklig så fort jag får skapa, och lägger jag ut det så är det såklart något jag vill vara nöjd med, men en del i det ligger i att ha gjort det över huvud taget, om du förstår vad jag menar? Jag vet också att när jag hela tiden intalade mig själv att det var dåligt- då blev det ju jättetråkigt och jag skrev sämre och jag var bara ledsen och det slutade med att jag inte skrev alls. (Sen måste man ju kunna kritisera sig själv och ifrågasätta om det är bra och vad som kan bli bättre)
JÄTTEFINT hur som helst, hoppas på att få höra mer från dig!

2013-10-16 @ 23:37:14
URL: http://julialvina.blogg.se
Postat av: Embla

Visserligen spelar det ingen roll vad andra tycker men jag tycker det där var fantastiskt.

2013-10-17 @ 03:50:55
URL: http://sotvatten.blogg.se
Postat av: karoline

Superfint <3 Vad duktig du är! KRAM

Svar: TACK snälla! :) <3
Miranda Smedberg

2013-10-17 @ 12:05:36
URL: http://www.karolinesvintage.se
Postat av: Ida

Det låter ju hur bra som helst ju. Du borde vara stolt över dig själv :) Du är duktig och jag gillar det massor.

2013-10-17 @ 19:34:08
URL: http://florstunn.blogg.se
Postat av: Elin

Herre jisses, du är så otroligt duktig. Megafint! <3

Svar: Tusen tack fina Elin! <3
Miranda Smedberg

2013-10-24 @ 17:30:06
URL: http://elinuden.blogg.se
Postat av: julia

herregud, så himla himla duktig och så himla himla bra!

Svar: Vad glad jag blir! Tack fina fina du. Kramar!
Miranda Smedberg

2013-10-30 @ 14:27:34
URL: http://aprilmoln.devote.se
Postat av: Matilda Pettersson

Man blir glad i hjärtat av att höra dig sjunga Miranda. Du är allt det där fina och du får ut det i musik! Fortsätt!

Hoppas du mår bra och att livet är bra. Kramar!

Svar: Åh finaste Matilda! Vad glad jag blir av dina fina ord. Blir så pepp på att fortsätta kämpa med musiken! Hoppas att du mår toppenbra, och att vi ses snart! Stor kram!
Miranda Smedberg

2014-02-02 @ 21:58:37
URL: http://annamatildap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0